finansiering för småföretag

Finansiering

Tillgång till kapital för investeringar i ny kunskap och nya arbetssätt är avgörande för att utveckla och stärka företagens konkurrenskraft. Vi erbjuder hjälp att hitta olika möjligheter till investeringsstöd för forsknings- och utvecklingsuppdrag där vi medverkar.

Finansiering för småföretag

För dig som företagare finns det möjligheter att få offentligt investeringsstöd för utveckling, såväl regionalt som nationellt och internationellt. Swerea samarbetar med regionala och nationella aktörer och har kunskap om olika möjligheter till finansiering för småföretag.

Investeringsstöd till samarbetsprojekt

Hos Swerea finns även en lång erfarenhet av samarbete med såväl regionala och nationella som europeiska forskningsfinansiärer, hur man söker projekt tillsammans med företag och vilka former som lämpar sig bäst i varje enskilt fall.

Swerea ingår också i nätverket EUSMESupport2020 som ger kostnadsfritt stöd för små och medelstora företag. Vi ger dig information och råd om finansieringsmöjligheter inom EU’s forskningsprogram. Du är välkommen att ställa din fråga här. Vi svarar dig inom 48 timmar.

Kontakt och mer information

Conny Gustavsson - Swerea SWECAST

Conny Gustavsson

Phone: 
+46 (0)36-30 12 22

Marian Mikheil

Phone: 
+46 (0)31 706 60 60

Olivier Rod

Olivier Rod

Phone: 
+46 (0)8-440 48 39
RISE KIMAB

Lars Liljenfeldt

Phone: 
+46 (0)10-228 49 29